Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

12 June 2011

TERENGGANU JUARA PIALA FA 2011



malam ning perlawan final fa cup,jangkaan aku betol yang mengatakan terengganu akan menang. dengan jaringan 2-1,game tadi sangat2 menarik,masing2 main dengan selamat,duk main long ball jer bnyok,short pass jarang sekali napok...tapi terengganu banyok pegang bola klu nok dibandingkan dengan kelantan,kelantan leading dengan jaringan nurul azwan roya pada minit ke-79,gol nurul memang cantik..aku ingat kan terengganu dah kalah,tetapi pada minit2 akhir daud su menanduk ke gawang sendiri selepas hasil dari sepakan oleh manaf mamat...kedudukan seri pada minit ke 90,gol kemenangan dijaringkan oleh nordin alias pada minit ke 109 masa tambahan...
gol terhasil daripada sepakan sudut yang diambil oleh ashaari samsudin....
kemenangan terengganu adalah hasil daripada penonton kelantan sendiri,kerana permainan dihentikan selama 5 minit,penyokong kelantan menbaling mercun ke dalam padang,
4 minit masa tambahan diberikan dan ketika itu lah gol terengganu dihasilkan...
tahniah buat pasukan terengganu,kerana semangat yang tidak berputus asa...
jom tgok jaringan2 gol klik disini...



semarak darul iman...
sokongan sepanjang zaman...


tag:juara piala fa 2011,terengganu juara piala fa,video final fa cup,video juara akhir piala fa.
-nije-

5 comments:

apik pehe said...

tahniah2!!takpo..ader dua lagi piala nok cari..hehehe

apik pehe said...

tahniah2!!takpo..ader dua lagi piala nok cari..hehehe

nizam said said...

apik pehe ~ haha...apik jupo mula la di final piala maysia..fa cup tahun depon sep demo try mula la..hihi

Nafizah said...

bagi alamt kat komen saya di www.nafizah-24.blogspot.com untuk urusan pos

nizam said said...

ok.sy da bg alamat

There was an error in this gadget