Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

26 February 2011

terdapat simpang tiga maut dalam ump....


petang-petang g makan pisang goreng kat gambang memang sedap..
tadi time ak balik dari beli pisang goreng kat gambang terdapat
kemalangan kat simpang tiga dalam kampus aku
jalan kat tu memang berlaku sokmo kejadian kemalangan..
kalau nak ikutkan kemalangan tadi memang salah
pemandu kereta wira tu..
sepatutnya kereta tu kene berhentu dulu ...
kejadian berlaku dalam
pukul 4.15 pm
sabtu..26/02/2011..
jom kita saksikan gambor yang sempat aku snap..














berhati-hati la memandu ingat lah org tersayang..
hanya yang pernah melaluinya sahaja tahu
betapa sengsaranya..
mahasiswa peduli,mahasiswa cakna
-nije-

19 comments:

Jiji-Fify said...

uihhh dasatnya! letak la trafik lite ke.. cermin ke.. :(

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

sitinuraffizza said...

mesti crv 2 milik metha construction yg tgh bt projek kt kk2 2 kan? huh! kesian. tp kt c2 mmg bhya. cmne r dy contruct jln cm2. huhu

Faris Kokoro said...

kalo letak trafic lite...konfem de yg x puas hati nye..

kalau tutup jek jln tuh..msih konfem ade yg x puas hati lg...

jadi solutionnye pe??kene r buat gk sesuatu wlopun ade hti yg xpuas..

cume terpikir,,dak civil xde cadangan ke???gune la ilmu tu tolong ump ~.~

Danial Hamba Allah said...

letak bonggol..

kyoshi_sousuke said...

xpatut la wira langgar cr-v tu...ish2..napak sgt kesian nye...g xtgk kiri kanan ,bala2..

Cik Itam said...

dasat dasat( gayer nazmi raja lawak 5)
da la mmg sllu lalu ikut situ dari kk4

mohd saifulnizam said said...

@Jiji-Fify

ntah la akak..sebab dalam kampus,x kan buat kot rafic light

mohd saifulnizam said said...

@sitinuraffizza
yea kot aku pon x pasti

mohd saifulnizam said said...

@Faris Kokoro
tu arr jalan tu kene wat balik,dak2 awam ader idea ke

mohd saifulnizam said said...

@Danial Hamba Allah
letak bonggol logik2

Anonymous said...

apsal byk sgt typo..?ha3

sekupang_otai said...

dak awam : kat ctu ltak cermin besa..lpastu ltak bonggol..

Anonymous said...

amboi sedapnya nk salahkn bdk2 awam plak....tue lah jadinya...sendiri salah salahkn org lain...apa daaa!

Anonymous said...

sejak dari awal jalan tu wujud mmg macam tu.. dulu (2006) gelap gila xnampak apa..moto langar beskal..

M.o.2.@. said...

aku sendiri xpaham tgk jalan yg camtu..
pastu pengguna jalan tu pun bukannya nak berbudi bahasa sangat..kadang nak belok pun tak tengok2 dulu..
lagi 1,susah sgt ke nak nyalakan lampu signal?ish3

cucu wan said...

mak aih...dasyat benor..,

Anonymous said...

@Anonymous



Anonymous said...
amboi sedapnya nk salahkn bdk2 awam plak....tue lah jadinya...sendiri salah salahkn org lain...apa daaa!

27/2/11 6:17 PM




Pe pulak salahkan nye..hrp bdk u je..org xslh kn la org tnya je dak awam da idea ke pe ke..

Anonymous said...

inilah yang sy cube utk elakkan..sy dh lame mntk tlg suffi kamari ketengahkan hal ni ke atas, usulkn ke dekan,dekan ambk tndakan usulkn ke kerajaan negeri...supaya buat traffic light...tp die wat xtau je..kecewa betol..isu ni die pndang remeh je..selfish..hmmm...sek bek xde kemalangan jiwa berlaku..

Anonymous said...

Traffic light xleh wat kat jalan ni sbb faktor kurang kenderaan lagi....masa construction lg, sptutnye kontraktor kne buat design jln ni btol2...signage la mainkan peranan utk jln ni...better design balik...jln ni manyak x btol...

There was an error in this gadget