Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

20 November 2011

Samsung Galaxy Ace S5830



assalamualaikum..
lama tak update blog ...baru2 nie phone ak jatuh dan hilang..jatuh kat area bandar al mukafi billah shah..sape yang jumpa tu sila la contact2 no yang ader dlm hp tu..tp sehingga ke arini x de sesape pon contact aku.nie yang aku nak beli phone baru nie.dah 2 minggu x de hp.susah jugak la x de phone,nak contact membe2,clas cancel or x.dan dalam masa 2 minggu nie ak wat servey la kat internet.nak pilih hp pe...ak ingat nk cari nokia yang lama jer..nokia expressmusic 5800 tu...pastu tanya membe2 diaorg cadangkn sony ericcson xperia mini,ala yang baru kluar tu...researh punya researh sampai la semalam,ak nekad nak beli Samsung Galaxy Ace S5830... ak kluar ngan mubin,lama x kluar dgn dia...hahaha....kuantan parade menjadi pilihan untuk beli hp nie..dia letak harga 799...twar punya tawar dapat la 750...habis duit aku..nie alamat tempat aku beli hp tu..top mobile,phone sales and services,f-66,tingkat satu,kuantan parade,25000 kuantan pahang.pastu ak pergi jumpa lia..lama x jumpa ngan dia.dia dah nak habis study dah..22/11 dia last paper,gud luk la yea..jumpa2 punya jumpa ajak dia pg tgk bola malaysia vs myanmar,kesian je,dia x minat bola,terpaksa je ikut kami yang kaki nonton bola...haha..tahniah buat team malaysia berjaya melangkah ke final yang akan beremu ngan musuh seteru indon selepas membenam vietnam 2-0..pas tgk game malaysia kami pg pasar malam kuantan..mubin dgn penuh semangat memilih baju2 bundle..4 plastik berjaya digondol olehnya..haha..beli makanan then makan kat tc...makan kat tepi pantai sambil tgk org duk memancing ..joran panjang aderla 3 kali aku..... lepak punya lepak kami pon balik...jauhnya nak balik pekan...lembu bnyak berkeiaran owhhh..lembu x pe lg takut binatang haram tu jer..yang suke2 hati melintas...hahaha






2 comments:

Anonymous said...

Never ever install Rom Manager apps if you're using galaxy ace. :)

nizam said said...

rom manager aoos tu untuk ape yea?

There was an error in this gadget