Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

26 December 2011

who cant post on your wall facebook?


assalamualaikum....26/12/2009 malaysia menang piala aff suzuki...hihi
sebenarnya aku nak wat tutorial siapa yang boleh post kat kita punya wall di facebook,pak sedara yang tanya nak wat camana,dah lama dia tanya tapi arini baru ada kesempatan nak wat...
mudah jer just klik2 mane yang patot,tapi klu tersilap klik x jadi gak ..hihi

ikut la step2 kat bawah tu....mudah jer


klik untuk tumbesaran pic

1st kene log in fb la kan...



klik untuk tumbesaran pic

2nd pergi kat sebelah kanan atas sebelah home n klik..

klik untuk tumbesaran pic

3rd klik kat edit setting...how you connect orhh..

klik untuk tumbesaran pic

horrr  last skali pilih la only me or friends...

siap...try la..mudah jer..empat kali klik jer

-nije-

21 December 2011

Wordless Wednesday #06



p/s: 1st time rasa mamee itik credit to afiq

11 December 2011

Seorang jejaka melamar seorang perempuan..

"

Seorang jejaka melamar seorang perempuan..

 Tapi hasratnya ditolak..

Cintanya bertepuk sebelah tangan..

Tapi dia x sedih...

Dan kawannya b'tanya : Kenapa kamu tidak sedih??

 Jejaka t'sebut menjawab : "Aku hanya kehilangan seorang perempuan yg x pernah m'cintai aku .."

"Sedangkan perempuan itu kehilangan seseorang yg benar2 mencintainya...

p/s: masih dalam kebingugan dalam memahami blog yang diupgraded dashbord.. :^ :^

05 December 2011

...

-nije-

29 November 2011

pendaftaran kad hijau untuk kampus ump pekan

assalamualaikum..
adeshh..dah 4 hari umah sewa aku x de tenet,hari ini baru ada,ini masalah weather yang x menentu,asyik hujan jer...panas sekejap2,kesian kat pakcik n makcik2 yang hendak jemur kain,lagi2 pak cik yang kat umah aku nie,wash mechine x der,main perah ngan tangan jer,pastu jemur..mau x seminggu baru kering..time ak duk menaip nie cuaca elok ja,panas..berebut duk jemur baju..tapi bagus la pak cik2 kat umah aku nie,rajin membasuh..x de la pakai baju sama jer...stakat nak sembur ngan amor-amor x cukup..haha..x berkaitan langsung ngan tajuk entry..haha
ha nie untuk student ump kampus pekan FKEE
memo untuk student ump -
http://std-comm.ump.edu.my/ecommstudent/cms/announcement/entry/view.jsp?ref=92363

kelebihan kat hijau/soalan lazim berkenaan kad hijau-
http://www.cidb.gov.my/v6/?q=ms/faq/33

ha..nie borang dia..
http://www.cidb.gov.my/v6/files/upp1latest.pdf

tapi ak masih penin nak join ke x..
yuran untuk pemprosesan agak la mahal..
sama ngan nilai cash out nuffang..RM50
untuk dapatkan kad hijau bukan bayar je terus dapat..
kene pegi kursus selama satu hari..
kat bawah nie butir buah mata kucing kat sebelah umah sewa aku:-

Date : 17 DISEMBER 2011 (Saturday )


Time : 8.00 a.m – 5.00pm


Location: Dewan Kuliah FKM(Faculty of Mechanical Engineering Lecture Hall)


GERE WEH NGE BLOG NIE BAKPO TAHU JADI GINI LETOK GAMBA BRTRABUR,LINK X LEH NAK LETOK,ADO MASALOH GAPO X TAHU NIE..JENG SUNGGUH EH..NOK KATO G SETING X DOP SETING PONG,REPRESH BNYOK KALI DOH,JADI LAGU NIE JUGOK..


-nije-

23 November 2011

per unit system in transmision and distribution



















p/s:bagi markah penuh belake la sep2 kite




-nije-

Wordless Wednesday #05




















p/s: baru stage 1,ada lagi 3 stage lagi..microprocessor mc68000
-nije-

20 November 2011

Samsung Galaxy Ace S5830



assalamualaikum..
lama tak update blog ...baru2 nie phone ak jatuh dan hilang..jatuh kat area bandar al mukafi billah shah..sape yang jumpa tu sila la contact2 no yang ader dlm hp tu..tp sehingga ke arini x de sesape pon contact aku.nie yang aku nak beli phone baru nie.dah 2 minggu x de hp.susah jugak la x de phone,nak contact membe2,clas cancel or x.dan dalam masa 2 minggu nie ak wat servey la kat internet.nak pilih hp pe...ak ingat nk cari nokia yang lama jer..nokia expressmusic 5800 tu...pastu tanya membe2 diaorg cadangkn sony ericcson xperia mini,ala yang baru kluar tu...researh punya researh sampai la semalam,ak nekad nak beli Samsung Galaxy Ace S5830... ak kluar ngan mubin,lama x kluar dgn dia...hahaha....kuantan parade menjadi pilihan untuk beli hp nie..dia letak harga 799...twar punya tawar dapat la 750...habis duit aku..nie alamat tempat aku beli hp tu..top mobile,phone sales and services,f-66,tingkat satu,kuantan parade,25000 kuantan pahang.pastu ak pergi jumpa lia..lama x jumpa ngan dia.dia dah nak habis study dah..22/11 dia last paper,gud luk la yea..jumpa2 punya jumpa ajak dia pg tgk bola malaysia vs myanmar,kesian je,dia x minat bola,terpaksa je ikut kami yang kaki nonton bola...haha..tahniah buat team malaysia berjaya melangkah ke final yang akan beremu ngan musuh seteru indon selepas membenam vietnam 2-0..pas tgk game malaysia kami pg pasar malam kuantan..mubin dgn penuh semangat memilih baju2 bundle..4 plastik berjaya digondol olehnya..haha..beli makanan then makan kat tc...makan kat tepi pantai sambil tgk org duk memancing ..joran panjang aderla 3 kali aku..... lepak punya lepak kami pon balik...jauhnya nak balik pekan...lembu bnyak berkeiaran owhhh..lembu x pe lg takut binatang haram tu jer..yang suke2 hati melintas...hahaha






18 November 2011

jadual final exam dah kluar


assalamualaikum...
wahhhhh...sekarang tinggal lagi 4minggu untuk habiskan semester ni..
jadual final exam dah kluar,coursework teruk giler..camaner nak skor sem nie...aku agak berpuas hati la dengan jadual yang dikeluarkan,x de la sampai satu hari dua paper...kira ade jugak gap nya..


clik picture untukl tumbesaran yang memuaskan


p/s:malaysia 1-0 indonesia,separuh akhir jumpa myanmar 19/11/2011,5pm waktu malaysia
-nije-

31 October 2011

PRINCIPLES OF CONTROL SYSTEMS


assalamualaikum rabu nie test control pukul 11pagi-12.30 pagi .group 2A di BK4 dan group 2B di bilik aktiviti pelajar..

HINT:

s1-application (how to draw block diagram)

s2-translation mechanical system

s3-draw sfg

good luck..

forward msg dari ketua kelas muiz..thanks muizz

haha..ak group 2A di BK4...ok arr skit lecture sendiri yang jaga...-nije-

29 October 2011

soft skills seminar UHS 2011 & final piala malaysia 2011

klik gambar untuk tumbesaran

assalamualaikum....
wahhhh...di hujung minggu pagi sabtu yang sejuk dan ditambah pulak dengan hujan yang renyai2 sedap nya tidur...jeles seketike melihat membe sebelah masih nyenyak diulik mimpi....tapi aku pulak terpaksa gagah bangun mandi untuk menghadiri salah satu subjek untuk semester ini iaitu subjek UHS 2011 soft skill....walhal time diploma dulu pon dah ambik,tp nak wat cmne peraturan tetap peraturan terpaksa la ikut....








ape2 pon malang nie awok2 kite kene hadapi n9 dalam perlawanan akhir piala malaysia 2011,sep2 ganu main sedap arrr,klu nok diikutkan hati mmg nok g ssa nu,tapi nok wat rgane ade soft skill plok..malam ning2 sek2 kite berjuang lah habis-habisan...jangkaan aku malam nie

TERENGGANU 3 - 1 negeri sembilan

-nije-

28 October 2011

laman web fam digodam gara-gara harga tiket piala malaysia terengganu vs negeri sembilan melonjak naik ke RM50!!




assalamualaikum...
semalam kira2 dalam pukul 3 pagi,laman web fam digodam oleh pengodam yang mengelarkan nama mereka seperti UM'07, pjpb cr3ws, gaysec dan anti-p4sti.....pastu dalam pkul 3.50pagi laman web tersebut telah dipulihkan,,hihihi..harga tiket mahal sangat semua penyokong bola sepak tanah air kita tidak puas hati...
korang boleh la baca sendiri kat blog2 ni:-


  1. harian metro
  2. suarabawahtanah
  3. milo suam
  4. hasrulhasan
  5. penulissenja

harap lepas nie fam x yah la naikkan harga tiket ..kan dah menyusahkan tu..
ape2 pon aku tetap menyokong pasukan negeri kelahiran aku terengganu...
tiket kat kuala terengganu dah habis dijual,so sape2 yang x dapt tiket tu..
kite tgk kat astro arena je la eak...he2

"semarak darul iman,sokongan sepanjang zaman"

26 October 2011

wordless wednesday # 4


p/s: satu persatu barang ori motor ex5 aku kene curi nie berlaku time solat jumaat 21/10/2011

-nije-

24 October 2011

TECHNOPRENEURSHIP











-nije-

20 October 2011

water filling system (engineering laboratory) PLC


klik picture untuk tumbesaran maksima...

x nampak jugak kene pakai spek la tu...









nie yang ambik kat wall syahmi baik...

-nije-

19 October 2011

WORDLESS WEDNESDAY #3



P/S: terrrponteng kelas microprocessor.......

08 October 2011

anok hok sulong ke tu?


(: ade gaya seorang ayah ke :)


assalamualaikum...
yeahhhh...bestnya ari sabtu.cuti.cuti n cuti.....
arini plan nok g umoh pok sdara kat taman inderapura.
aku g dalam pkul 8.30 dari umah sewa aku taman melur...sampai kat taman inderapura dalam 9.10 pagi...
pok sdara aku nak pergi haji esok 9/10 dia naik flight kat airport kuantan.
aku g arini sebab mak sdara n tok aku dari terengganu datang jumpe dia .
pok sdara yang kat taman inderapura,lorong 12 .. nie anak sulung tok aku...
ramai gak la kenalan dia datang tadi.
tadi ade la sorang kenalan pak sedara aku nie tanya aku time tu ak duk dukung sepupu aku nabihah umur x sampai stahun lagi dia tanya aku tu anak hok sulung ker...
pergghh dia ingat ak nie dah kawen dan da ader anak jer...aku jawab x de la pak cik nie sepupu saya...pastu dia tanya lagi.doh keje mende skarang...adesss x keje lagi..belajar lagi la .... haha...gelak jer org sekeliling aku...
aku masih muda la hihihi...tapi klu ak dah keje n dah ader anak best jugak..
insyaallah..satu hari nanti ader lagi yang tanya camtu..
lpas makan tghari dalam pukul 3 ptg ak balik..
otw balik hujan lebat giler....

hafiz.nabihah.nije

hafizah.nabihah.nije


P/s: x sabar nak keje n ade anak....he3

06 October 2011

JADUAL KELAS


-nije-

03 October 2011

kemana menghilang!! buat aku tercari2 jer


assalamualaikum...
lama x update blog...sebab ape aku x update blog? nie ak nak bagitau...4 bulan aku cuti semester,kat umah aku mane ade tenet...tu yang x dapat update...
banyak bnde dah yang berlaku x sempat nak cerita..bile masuk sem baru plak ak x dapat tinggal kat hostel,terpaksala cari umah sewa..skang ni ak kat umah sewa la...selama 4 bulan cuti hari tu,ak dapat pangilan temuduga daripada suruhanjaya perkhidmatan awam (spa)..jawatan sebagai PPLV j29...tapi bukan rezeki ak ,ak apply dgn diploma..klu ak dapat aritu ak stop terus stdy degre ni...oleh a kerana x dapat ak teruskan lapengajian nie...selapas kecewa x dapat jawatan tersebut ak duk umah x tau nak wat apa...ayah ak suruh menoreh..wow!! menoreh dah lama aku x wat kerja tu seingat aku last aku menoreh lepas spm aritu dah 4 tahun la...aku pon duk umah menoreh la sehingga ke start semester baru...sebelum nie plan x nak keje kat umah nak cari pengalaman kat tempat org...tapi bile tgk kan harga getah mahal, ak on je lah...harga getah sampai RM6.60 /kg mahal tu....kebun getah tu plak milik tok aku...ak x bahagi 2 la...terus semua dapat kat aku...klu nak bandingkan zaman ak menoreh dulu harga getah jauh lebih rendah berbanding sekarang dulu harga getah RM2.50/kg..pastu kene bahagi 2 plak ngan tuan punya kebun getah...ak sempat jual 6 kali jer...setiap 10 hari aku jual...10hari dapat la dalam 70-90 kg....korang mesti nak tgk mcm mana rupe getah scrap kan...jom layan pic kat bawah nie...he3













hermmm..best x kerja menoreh ...bagi aku sangat best sebab kerja kejap je tapi incame masyukk
dapat duk dengan family...aku noreh sampai 2 hari sebelum raya...cerita time bulan pose best gak,duk kat dapur tolong ma masok...kuih paling best ak wat gula hangus la,simple je cara nak buat,tapi sedap bile dimakan...wat dadih,bakor ayam percik,bakar sate, n mcm la....
bile plak ak nak merasa ini semua...skang ak dah start study sem 5 tahun 3.....dah x lama dah nak habis kan degree nie....bile la nak habis...hurmmm

20 June 2011

DUKACITA


20/6/2011~ check result spa

~dukacita~

kene sambung study la jawabnya...

mungkin ader rezeki kat lain..





tag:check result spa,dukacita ,kene sambung study,suruhanjaya perkhidmatan awam

-nije-

17 June 2011

kilat guruh petir



sekarang nie kan cuaca x menentu jer...
asal ptg hujan jer..
klu hujan saja x pa lagi..
nie dengan kilat sana sini..
sehingga kebanyakan peralatan letrik rosak..
semalam 4 biji laptop member aku rosak disebab kan mende nie..
1 ada waranty 3 x der dah..
hurmmm,klu ada waranty pon klu hantar baiki mau 2,3 bulan mau siap...
yang peliknya,semua laptop yang rosak tu semua nya jenama ACER..
x bermutukah barangan nie...
huhu...
tension aku tengok membe ku yg kerosakan brg tu..
memang x leh hidup klu x der laptop...
haha betol x?
nak main fb,nak perang kat empire & allies,farmville,cityville,nak main pes 2011,nak main sc, nak aper lagi eak...
nak cam ngan awek....hahaha



oleh itu membe2 aku bersabor la yea,lain kali klu dah bunyi guruh berdentum2 tu,kuatkan lah diri untuk shutdown...sebelum jadi ape2...lebih baik shutdown kan...
kemungkinan rumah kami nie x di grounding dengan betol kot...
ape-apepon pergi la baiki ditempat terbaik dan harga murah...




P/S: klu nak beli laptop x yah lah pilih ACER....muahhahaha :)
P/s:laptop acer aku dahx ok,skang ak guna PC(terbaik)..

tag:lightning,ACER,laptop mudah rosak,petir,kilat,guruh,
grounding,farmville,cityille,empire & allies.

-nije-

16 June 2011

hermmm..dah naik $70 la...

cam biasa la bile stock dah kehabisan,simpang 4 gambang la selalu ku pergi..

mak cik kedai tu pon dah kenal ak...

setiap kali pergi kedai tu,mesti ade jer cerita yang hendak dikongsi..

kali nie mak cik nie cerita pasal bil api n astro naik...

hangin dia...panjang benor ceritanya,ak layan je la..hihi

ak beli modeng n roti...

time ak nak bayar tu dia cakap...

dik roti dah naik 10 nie...

hah!!!! betul ker mak cik...

ak pon perhati betol2..

haishh....mahalnya...

selalunya 60$ ja..skang da 70$..huhuhu


kenaikan sebanyak (10/60) x 100 = 16.67% tu...

hermmm klu gaji kita naik bnyak tu jugak kan best...

bleh la nak cover harga roti tu...

tu klu yang kerja,klu yang masih stdy macam aku nie...x ke membebankan..

hermmmm..ape pon x boleh,cemon la..eeheeeee!!!!

tag:roti naik harga,roti gardenia,mahalnya roti,roti mahal,barang naik harga,bil letrik naik,bil astro naik.


a-nije-

15 June 2011

Wordless Wednesday # 2







-nije-

13 June 2011

LUAHAN PERASAAN KEMENANGAN DAN NIKMAT KEJUARAAN SETELAH DIPERLEKEHKAN BERTUBI-TUBI...GANU NNELANG!!!


-berkat doa seluruh rakyat, Terengganu berjaya menjadi JUARA...alhamdulillah..

-syukur ke hadrat ilahi atas kurniaan-Nya atas nikmat kejuaraan ini.

kene sutir mula2 senyap tupah,napok mcm dokleh nk wat mende2 doh..mase dok byok mane doh. 2,3 minit pah awok dier bahang gol ramai plok cabut kaki.fan klatang plok suruh awok2 ganu balik blake..KFCM plok bola slow jreba mcm save bola ronaldo. pahtu awok dier nok wat lambat2 mcm 5 minit tu skejap.dok sapa stgh minit g nk abes sedor2 bola duk dlm gol..glepor suke mcm menang doh..wakakaka.

selepas gol penyamaan itu masuk tanpa disedari sbb aku duk fokus ke player tranung hok blakg daudsu tu dua org,tunggu hok tu sumbat gol...last2 tgk2 bola masuk dlm jaring doh..glepor sukeang dan bersorak dan nopak.peluh mcm main futsal doh ase...masa tambahan plok ade 30 minit,tp fan ganu je hok duk sorrok..mungking disebabkan TRW (Terengganu Real Winner,eh salloh.) terlalu konpiden mng jadi mereka terdiam.pada awalnye mereka menyuruh Tranung buleh balik awal sedangkan mereka perlu sedar,bahawa bola boleh melintasi garisan gol dlm masa 1 saat shj.

kemudian masa tambahan berlangsung.mase tambahang tu Tranung menguasai 99.9 pratus permainan...player2 klatang abih gas doh,padahal baru tukor 2 org sbb injured (ataupun wat lolok injured)...penyokong Tranung terus bersorak dan lalang2 hok tubek awal tu masuk smula ke dlm stadium dgn mengatakan wat lolok g tandas.wakakkaa...penyokong2 terus bersemangat di kala fan klate diam membisu...sehinggalah gol kedua terengganu terhasil oleh nordin alias a.k.a dean..mase tu awok duk nopak blake,dok kire beso jalor kecik tuek,tue mude,laki puang pakak duk sorook blake kegembiraan...padahal game dok abes lagi...aku dok pasti minit ke brape Tranung wat gol pahtu g mitok video cam ngan GB (nama gelaran GSN) utk zoom dekat scoreboard..aku tgk ade 6 minit lagi...bagi aku dan pastinya tuk fan2 lain 6 minit tu mase yg sangat lame...Terengganu tidak bermain secara bertahan dan terus menyerang sambil memperkukuhkan bahagian pertahanan.Terengganu juga hampir menambahkan jaringan menerusi manaf mamat tapi di selamatkan oleh KFCM (keeper hok jreba time bola slow kopeh,utk melambatkan mase)...tetapi klate ade jugok nok serang sikit2,tp bola kemas didakapan SHARBINEE ALLAWEE hok tido terus lepas takap bola..hok tu mollek tu..wakakaka...2 kali sabi tido takap bola mcm takmboh bgun (hok ning bagus ning utk wat sakit ati fan klatang) (baru ye rase gane kite rase).

pahtu dok lame tu wisel penamat dibunyikan...time duk glepor2 blake tu kegembiraan aku tgk2 seat di seberang sane kosong doh kecuali ultras kelantan yg begitu setia bukan mcm hok lain.aku dok sedor penyokong lain balik doh sbb seat SNBJ sebahagiannya kaler meroh...jadi begitulah ceritanya...

ade lagi nok tamboh,tp mls doh nok taip.ehehe...nanti rajin aku wat hok baru..laporan lengkap.wakakaka...

[DIA KATE] [AKU JAWAB]

*sedak ye kate mkn telur penyu 3 butir aritu... (sedak kekoh sate kijang lagi..percume GELAS BESOR LAGI)

*hadiah untuk YDP Agong??? (bodo sangat g caye tu bakpe???sultan deme ade mari jgok..baik wi hadioh ke baginda sultan deme,ke gane?)

*pengadil wat lambat mase??? (sape suruh ade hok bodo g lepor ngecun???)

*napok sgt player dok perform?? (kene igt dlm main sukan,kejap kite perform kejap kite dok..main pentas final lain tahap debor...kalu dok caye mung main hok skoloh pun debor perut doh..eh,ke dok rajin main bola?kalu dok,dok soh cakak arh..wakakkaa)

*pasukan Tranung = none??? (none mung gitu,bute benor deme?wakakka)

*pengadil bayo??? (hok ning ye kot,sbb manaf kene bahang sokmo reff dok bui kad pun)

*TRW kaloh lwn pengadil. buke kaloh wn tganu.

peteh ganu peteh, pitih ngadil pitih (kalu klatang menang smlm agok2 tubek dok ayat ning?)

NING SKADOR TULISAN CORETAN DIRI AKU SDIRI...AKU RASE PUAH HATI MENANG SBB SBLM NING TRANUNG KALOH LAWAN KLATANG GAME LIGA SUPER 3-0 AKU MENERIMA KATA-KATA KEJIAN,PERLIAN DAN SEBAGAINYA...JADI NING AKU TUJUKAN KEPADA SESAPA HOK KATE KE AKU TU...

WALAUPUN YE MKN TELUR PENYU ARITU 3 BUTIR,KALI NING KITE MKN SATE KIJANG PAHTU PERCUMA GELAS BESOR SUTIR...

*kepada saing2 aku hok org klatang tu,jgn wase hati sbb aku hanya nok raikan kemenangan same hok mcm awok2 mu rai kemenangan jugok sblm ning...cume ning aku lebih2 sikit sbb ini bukan sahaja kemenangan,tp NIKMAT KEJUARAAN tu dirasai sebagai PENYOKONG bola sepak utk pasukan negeri aku sendiri

*BERIKANLAH AKU PELUANG INI,OKEY??HEHE..thanks!!

*HARAPAN AKU AGAR BOLA SEPAK DI MALAYSIA DAPAT BEBAS DRPD RASUAH AGAR PENYOKONG2 TIDAK TERTIPU SEPERTI PASUKAN2 TERTENTU...

*Terasa bahagia apabila melihat senyuman di wajah Tuanku Mizan Zainal Abidin apabila Terengganu menjadi juara.DAULAT TUANKU!!!

peteh ganu peteh,tranung mmg nnelang...TERUSKAN BERJUANG,KAMI BERSAMAMU.

p/s : tahniah juga utk Terengganu kerana berjaya menjadi JUARA SUKMA utk 3 kali berturut2..TAHNIAH DAN SYABAS!!!


hasi nukilan/luahan membe aku hamzi

tag:parok kelantan kene,ganu nelang,hebat ganu,tfw,terengganu fc winner,
-nije-

12 June 2011

TERENGGANU JUARA PIALA FA 2011



malam ning perlawan final fa cup,jangkaan aku betol yang mengatakan terengganu akan menang. dengan jaringan 2-1,game tadi sangat2 menarik,masing2 main dengan selamat,duk main long ball jer bnyok,short pass jarang sekali napok...tapi terengganu banyok pegang bola klu nok dibandingkan dengan kelantan,kelantan leading dengan jaringan nurul azwan roya pada minit ke-79,gol nurul memang cantik..aku ingat kan terengganu dah kalah,tetapi pada minit2 akhir daud su menanduk ke gawang sendiri selepas hasil dari sepakan oleh manaf mamat...kedudukan seri pada minit ke 90,gol kemenangan dijaringkan oleh nordin alias pada minit ke 109 masa tambahan...
gol terhasil daripada sepakan sudut yang diambil oleh ashaari samsudin....
kemenangan terengganu adalah hasil daripada penonton kelantan sendiri,kerana permainan dihentikan selama 5 minit,penyokong kelantan menbaling mercun ke dalam padang,
4 minit masa tambahan diberikan dan ketika itu lah gol terengganu dihasilkan...
tahniah buat pasukan terengganu,kerana semangat yang tidak berputus asa...
jom tgok jaringan2 gol klik disini...



semarak darul iman...
sokongan sepanjang zaman...


tag:juara piala fa 2011,terengganu juara piala fa,video final fa cup,video juara akhir piala fa.
-nije-

11 June 2011

FINAL FA CUP / TERENGGANU VS KELANTAN


malam ni terengganu akan bertemu dengan kelantan dalam final fa cup,kedua2 pasukan ni layak ke final selepas terengganu menewaskan pahang manakala kelantan menang ke atas slagor,perlawanan akhir ini akan diadakan di stadium bukit jalil.kedua-dua pasukan nie baru jer bertemu pada 6/6 aritu dlam merebut takhta liga super dalam tempoh tidak sampai seminggu kedua2 pasukan bertemu kembali dalam perlawanan akhir piala FA...pada 6/6 aritu klantan mnang ke atas terengganu 3-0, tapi perlu diingat,dalam perlawanan kali nie pemain2 terengganu dalam misi membalas dendam untuk memetehkan pasukan kelantan.aku anok terengganu so,semestinya aku sokong terengganu.aku harap ganu akan menang dalam perlawanan ni.kepada penonton dop payoh la baloh2..menang kaloh adat perlawanan kan...aku rasa ganu menang 2-1 malam nie...org2 ganu pakat tgk blake deh...





ade bran dop sep klate


penyeri stadium

ganu2..

bendera wat balut punggung

comel pusat dik!!

semangat darul iman ,kemenangan sepanjang zaman...
peteh tranung peteh..

p/s: awek2 hop g malam nie dop payoh paka seksi2 la...


tag:final fa cup,terengganu vs kelantan,stadium bukit jalil,penyokong kelantan seksi,


-nije-
There was an error in this gadget