Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

11 June 2011

FINAL FA CUP / TERENGGANU VS KELANTAN


malam ni terengganu akan bertemu dengan kelantan dalam final fa cup,kedua2 pasukan ni layak ke final selepas terengganu menewaskan pahang manakala kelantan menang ke atas slagor,perlawanan akhir ini akan diadakan di stadium bukit jalil.kedua-dua pasukan nie baru jer bertemu pada 6/6 aritu dlam merebut takhta liga super dalam tempoh tidak sampai seminggu kedua2 pasukan bertemu kembali dalam perlawanan akhir piala FA...pada 6/6 aritu klantan mnang ke atas terengganu 3-0, tapi perlu diingat,dalam perlawanan kali nie pemain2 terengganu dalam misi membalas dendam untuk memetehkan pasukan kelantan.aku anok terengganu so,semestinya aku sokong terengganu.aku harap ganu akan menang dalam perlawanan ni.kepada penonton dop payoh la baloh2..menang kaloh adat perlawanan kan...aku rasa ganu menang 2-1 malam nie...org2 ganu pakat tgk blake deh...





ade bran dop sep klate


penyeri stadium

ganu2..

bendera wat balut punggung

comel pusat dik!!

semangat darul iman ,kemenangan sepanjang zaman...
peteh tranung peteh..

p/s: awek2 hop g malam nie dop payoh paka seksi2 la...


tag:final fa cup,terengganu vs kelantan,stadium bukit jalil,penyokong kelantan seksi,


-nije-

4 comments:

Roti Telur said...

hok aloh mu ni,dop payah la letak pic seksi tu..kehkeh :)

nizam said said...

@roti telur ~ knapa lak..nie mesti ponyokong kelantan...haha

h A n Y S said...

gamba last tu dah macam pi tgk pelawanan MU lwn chelsea kat lua negara plak ye.. =.='

(rasanya depa ni penyokong klantan)

nizam said said...

@ hanys ~ haha.. tu la pasal,nasib bukan liverpol...hihii

There was an error in this gadget