Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

21 April 2012

project islamic institution

assalamualaikum.................
hari ini wat kerja gila sikit ...
x pernah - pernah aku buat...
aku drive dari pekan ke kuantan..
lesen je ada tp kete langsung x cekap..
dah la bawa 4 anak org yang belom nikah..
masuk je bandar kuantan terus kecut perut..
jalan benteng pukul 5ptg sangat jem...
orang balik kerja..
nasib baik xde ape2 yang buruk berlaku....
yang penting settle problem subject ni...
tinggal wat report,minggu ni baru minggu ke 9....
submit minggu ke 12...
3 minggu tempoh untuk siapkan...
sempat la kot...
ag segroup ngan pompuan..
disini x dinafikan pompuan rajin...kan2..

nije,yana,norlis,balqis

yana,fatimah,balqis,norlis..
~nape ngan mata yana ~

p/s: klik picture untuk tumbesaran yang secukupnya


~kuasa rakyat,duduk bantah,bersih 3.0~
-nije-

15 April 2012

pertandingan memancing ump 2012


juara 15k


marshall




pari johan 6kg lebih

yeyahh

wahhh iman3


ngan staff ump...ikan kecik pon nak suruh timbang...hehe


saing baru pok mang n kerol...


pok mang belanja aiskrim..kleng..kleng


baru sampai  di pantai balok 

taklimat ringkas

inilah juara dan tempat ke 2

iman 2 n iman 3

naib cancelor ump



bersama pari 

ikan selar kuning ...


zarul ngan durinya..haha


staff yang g solat  jumaat kat masjid pantai balok



-nije-

13 April 2012

ikan tilam

assalamualaikum....
semalam aku tengok bubu..
aku tahan tempat biasa aku pergi la...
aku tahan bubu,pastu dapat la sekor ikan ni...
aku x tau nama ape..
agak pelik jugak...
bentuk leper panjang macam belut pon ada...
1st time dapat ni..



-nije-

11 April 2012

picture of microprocessor



















-nije-
There was an error in this gadget