Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

31 October 2011

PRINCIPLES OF CONTROL SYSTEMS


assalamualaikum rabu nie test control pukul 11pagi-12.30 pagi .group 2A di BK4 dan group 2B di bilik aktiviti pelajar..

HINT:

s1-application (how to draw block diagram)

s2-translation mechanical system

s3-draw sfg

good luck..

forward msg dari ketua kelas muiz..thanks muizz

haha..ak group 2A di BK4...ok arr skit lecture sendiri yang jaga...-nije-

29 October 2011

soft skills seminar UHS 2011 & final piala malaysia 2011

klik gambar untuk tumbesaran

assalamualaikum....
wahhhh...di hujung minggu pagi sabtu yang sejuk dan ditambah pulak dengan hujan yang renyai2 sedap nya tidur...jeles seketike melihat membe sebelah masih nyenyak diulik mimpi....tapi aku pulak terpaksa gagah bangun mandi untuk menghadiri salah satu subjek untuk semester ini iaitu subjek UHS 2011 soft skill....walhal time diploma dulu pon dah ambik,tp nak wat cmne peraturan tetap peraturan terpaksa la ikut....








ape2 pon malang nie awok2 kite kene hadapi n9 dalam perlawanan akhir piala malaysia 2011,sep2 ganu main sedap arrr,klu nok diikutkan hati mmg nok g ssa nu,tapi nok wat rgane ade soft skill plok..malam ning2 sek2 kite berjuang lah habis-habisan...jangkaan aku malam nie

TERENGGANU 3 - 1 negeri sembilan

-nije-

26 October 2011

wordless wednesday # 4


p/s: satu persatu barang ori motor ex5 aku kene curi nie berlaku time solat jumaat 21/10/2011

-nije-

24 October 2011

TECHNOPRENEURSHIP











-nije-

20 October 2011

water filling system (engineering laboratory) PLC


klik picture untuk tumbesaran maksima...

x nampak jugak kene pakai spek la tu...









nie yang ambik kat wall syahmi baik...

-nije-

19 October 2011

WORDLESS WEDNESDAY #3



P/S: terrrponteng kelas microprocessor.......

08 October 2011

anok hok sulong ke tu?


(: ade gaya seorang ayah ke :)


assalamualaikum...
yeahhhh...bestnya ari sabtu.cuti.cuti n cuti.....
arini plan nok g umoh pok sdara kat taman inderapura.
aku g dalam pkul 8.30 dari umah sewa aku taman melur...sampai kat taman inderapura dalam 9.10 pagi...
pok sdara aku nak pergi haji esok 9/10 dia naik flight kat airport kuantan.
aku g arini sebab mak sdara n tok aku dari terengganu datang jumpe dia .
pok sdara yang kat taman inderapura,lorong 12 .. nie anak sulung tok aku...
ramai gak la kenalan dia datang tadi.
tadi ade la sorang kenalan pak sedara aku nie tanya aku time tu ak duk dukung sepupu aku nabihah umur x sampai stahun lagi dia tanya aku tu anak hok sulung ker...
pergghh dia ingat ak nie dah kawen dan da ader anak jer...aku jawab x de la pak cik nie sepupu saya...pastu dia tanya lagi.doh keje mende skarang...adesss x keje lagi..belajar lagi la .... haha...gelak jer org sekeliling aku...
aku masih muda la hihihi...tapi klu ak dah keje n dah ader anak best jugak..
insyaallah..satu hari nanti ader lagi yang tanya camtu..
lpas makan tghari dalam pukul 3 ptg ak balik..
otw balik hujan lebat giler....

hafiz.nabihah.nije

hafizah.nabihah.nije


P/s: x sabar nak keje n ade anak....he3

06 October 2011

JADUAL KELAS


-nije-
There was an error in this gadget