Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

29 December 2012

happy birthday nizam said




alhamdullillah...

      sekarang dah masuk 23tahun dah aku hidup  di muka bumi ciptaan ilahi yang begitu hebat ini....aku mahu ucapkan jutaan terima kasih kepada ma n abah yang lahirkan aku kat dunia ini,ak sayang ma na bah aku,ma n abah terbaik,x pernah marah,x pernah melarang ape aku nak buat...ak bebas menentukan keputusan aku,bebas untuk aku wat keputusan sendiri.klu ada apa2 masalh setle sendiri jangan libatkan diaorg tu kot yang membuatkan ma ngan abah percaya kat aku... :)

   hurmmm dah 21 hari aku berhenti menjadi hamba kepada nikotin.. insyaalah akan berterusan,ak start berhenti 8 hb 12 ...pada 7/8 hb 12 tu ak demam teruk. tapi semangat yang paling kuat ialah sebab aku naik gunung nuang. gunung nuang ak bulih sampai ke puncak, x kan la stakat rokok aku x boleh berhenti.sebenarnya semangat tu penting,walaupun sekarang aku dikelilingi kawan yang merokok,tapi ak tetap dengan niat ak, cukup la sudah 4 tahun aku menjadi hamba kepada rokok,aku bermula pada hujung tahun 2007 semasa aku 2nd sem diploma,skang nie penghujung tahun 2012 ak stop dah,dah nak habis belajar,sebelum ni aku niat bila dah kawen aku akan berhenti,tapi alhamdullillah skang aku dapat berhenti lebih awal,menipu sekiranya aku cakap merokok x best,best giler weh merokok nie,nak2 lepas makan nasi sambil2 minum tea o ais...huarggghhhhh  sabor je la....semangat2

     sempena  birthday aku semalam aku ade belikan hadiah untuk diri aku sendiri..ye la x de sape nak bagi hadiah,aku jela yang dapat bagi hadiah kat diri aku sendiri.aku beli rantai loket n cincin,agak cantik la.kawan aku yang jual ,so,ak dapat harga murah la berbanding kalau beli kat kedai,klu beli kat kedai x dapat la harga ni.tapi sebenarnya ada hadiah lagi besar untuk aku,terima kasih yea...thanks la kat semua yang wish kat hp,kat fb....
klu ade yang nk beli boleh la visit kat sini

http://gsr2u.com.my/sinaremas








                      


    promote2,alhamdullillah perkhidmatan teksi n sewa berjalan lancar stakat hari ini,tiada masalah yang besar berlaku,makan sedap saje,saya dah semakin sihat,sihat molek..bila la nak kurus,kene wat semangat macam nok berhenti rokok jugak nie,keselesaan and keutamaan saya...hehe
#thanks student universiti malaysia pahang


-nije-

12 December 2012

team T-Rax n team trakking ump menawan puncak gunung nuang

click picture untuk tumbesaran








































-nije-
There was an error in this gadget