Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

28 September 2012

bila nak bawa dia pekena abc?


-nije-

Pembentangan Bajet 2013 Malaysia

harap banyok menda hok berfaedoh pada aku...kui2

terutama pasal gambar kat bawah ni

24 September 2012

Periuk Api Dijumpai Di IPT

assalamualakum....
sape x kenal lembu...
hanya orang-orang yang bangang je x kenal lembu nie..
bagi aku klu lembu ni nak berkeliaran,bercinta ke berdating  ke ape ... aku x kisah la sangat..
tapi yang aku bengang,bila taik-taik merata2...
aku nak lalu pun susah...
masalah ni dah 3 tahun...
dari start hari pertama kuliah kat sini sampai la sekarang..
tahun 2009 intake julai....
masalah nie x dapat dibendung...
ni klu sukan start ulas mmg giler2 dah kene ni....
tp ader sajer yang nak backup...
ye la kan,dia pemimpin...
hahaha...
aku harap pihak2 yang bertanggung jawab dapat buat sesuatu..







 santai jer...lembu2 berpelajaran tinggi..

 rumput segar di pagi hari




 klu dah mcm nie nak elak macammane lagi...
langgar je meletup...







picture2 kat atas tu aku baru ambik semalam
detail dah kat situ....huhu



picture sekadar hiasan...wawawa


-nije-

22 September 2012

GUMD ke gunung ledang

assalamualaikum...
agak lama aku x update blog hudus nie..
3 bulan duk  praktikal kat norsham..
dop dang nok cara ke blog...
1st week  sem7 tahun 4 pada hujung minggu...
bertarikh 14,15,16 / 9 / 2012...
GUMD sekali lagi menjayakan program ke gunung ledang...
amat seronok dan menarik bunyinya kan...
gunung ledang ni berada di negeri johor,di daerah tangkak..
lebih kurang 215 km, 3 jam lebih dari AP22 kampung beruas pekan...(umah sewa ak ni)
klu nok tahu duit minyak 215xRM0.60 tu formula mantaro....
boleh pakai la kot...
mesti nok tgok picture kami yang hensem2 kan...




ni sebelum bertolak dari GUMD

makan kat dataran segamat

dataran segamat

tidur kat umah tok aiman,felda cemplak labis

pangat bugal


bukit kepung




 
baru sampai di kaki gunung

pendakian bermula


jalan2


lambat lagi ke nk sampai


rehat lu


yeahhh  dah sampai dkat kolam putri


mlm nie tdo cn la





masok nasi

jaga2

rebus air

bbq

split to 12

derah lapar ni


 


jom mkan


tdur








kami masuk kawasan larangan








kami dah nk balik







-nije-
There was an error in this gadget