Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

29 November 2011

pendaftaran kad hijau untuk kampus ump pekan

assalamualaikum..
adeshh..dah 4 hari umah sewa aku x de tenet,hari ini baru ada,ini masalah weather yang x menentu,asyik hujan jer...panas sekejap2,kesian kat pakcik n makcik2 yang hendak jemur kain,lagi2 pak cik yang kat umah aku nie,wash mechine x der,main perah ngan tangan jer,pastu jemur..mau x seminggu baru kering..time ak duk menaip nie cuaca elok ja,panas..berebut duk jemur baju..tapi bagus la pak cik2 kat umah aku nie,rajin membasuh..x de la pakai baju sama jer...stakat nak sembur ngan amor-amor x cukup..haha..x berkaitan langsung ngan tajuk entry..haha
ha nie untuk student ump kampus pekan FKEE
memo untuk student ump -
http://std-comm.ump.edu.my/ecommstudent/cms/announcement/entry/view.jsp?ref=92363

kelebihan kat hijau/soalan lazim berkenaan kad hijau-
http://www.cidb.gov.my/v6/?q=ms/faq/33

ha..nie borang dia..
http://www.cidb.gov.my/v6/files/upp1latest.pdf

tapi ak masih penin nak join ke x..
yuran untuk pemprosesan agak la mahal..
sama ngan nilai cash out nuffang..RM50
untuk dapatkan kad hijau bukan bayar je terus dapat..
kene pegi kursus selama satu hari..
kat bawah nie butir buah mata kucing kat sebelah umah sewa aku:-

Date : 17 DISEMBER 2011 (Saturday )


Time : 8.00 a.m – 5.00pm


Location: Dewan Kuliah FKM(Faculty of Mechanical Engineering Lecture Hall)


GERE WEH NGE BLOG NIE BAKPO TAHU JADI GINI LETOK GAMBA BRTRABUR,LINK X LEH NAK LETOK,ADO MASALOH GAPO X TAHU NIE..JENG SUNGGUH EH..NOK KATO G SETING X DOP SETING PONG,REPRESH BNYOK KALI DOH,JADI LAGU NIE JUGOK..


-nije-

No comments:

There was an error in this gadget