Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

18 July 2010

..:: Contest Foto Couple Paling Hot!! ::..




aku bukak blog nurul chomel dan aku terlihat satu contest nie rasa mcm menarik jer
nak masuk ade syarat2nya....kat bawah nie syarat2 nya...


1. Terbuka untuk semua bloggers yang menjadi pengunjung laman "nurulchumel"
2. Mesti menjadi followers blog ini..
3. Sila lah buat entri tentang tajuk contest ni..sertakan sekali foto anda and kekasih ke, tunang
ke, isteri ke, suami ke, or..skandal ke..hehe..whatever la..siblings pun boleh..asalkan dlm foto
tu mesti la 2 org..dah nama pun couple..mestilah 2 org kan..
4. Foto mestilah menarik..kalau rajin, edit2 lah sket gambar tuh..i ni kan pencinta keindahan..so,
haruslah anda yang join contest ni mesti wat yang terbaik..oke? -
5. Then, dah siap wat entri tuh, sila lah link kan entri anda tuh ke blog i ni..
tolong letak link entri anda di bahagian comment yer..promosi kan link ni utk jadi referral
yang tertinggi..
6. Promote banner kat atas tuh pada blog anda ye..lg banyak anda bodek, lebih besar peluang
anda utk menang..hehe.. -
7. Hadiah??haaa... ♥ Wang Tunai RM 30 serta Special Award dari nurulchumel.blogspot.com utk
Entri terbaik..(satu penyertaan shj) ♥ Wang Tunai RM 20 beserta Special Award untuk
Referral tertinggi.. ♥ 5 hadiah saguhati berbentuk Award Khas dari nurulchumel.blogspot.com
8. Hehe..setiap penyertaan hendaklah sertakan sekali no akaun Maybank atau CIMB ye..utk
memudahkan urusan penyerahan hadiah..hehe..
9. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 July 2010..jam 12 tengah malam..

hermmm nie pic ntuk contest...


pic nie di snap time aku duk kat spital HTAA ...
adik aku jaga aku seminggu...
lepas operate 5 hari ak ngan adik ak pergi jalan-jalan kat pantai batu buruk...
tgk ak pakai baju ape...
baju hospital tu (RADICARE)...


No comments:

There was an error in this gadget