Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

13 March 2011

pahang 2 - 0 kelantan








hermmmm,fanatik giler aku,sampai ke stadium darul makmur,kuantan pahang menyaksikan perlawanan antara pahang menentang kelantan...walaupon aku org ganu, ak menyokong klate ,nok wat rgano mugo daroh klate ado jugok dale bdan kawe,ayoh kawe org klate wei...mok kawe jah ore ganu..haha..




sebenarnya dah lama duk plan nak g tgk match nie kat stadium,bekas roomet ak nie fanatik giler ngan pasukan the red wariorr...dia lah yang ajak aku g stadium..tapi semalam kelantan merupakan kekalahan pertama kelantan selepas 6 perlawanan dalam liga super...best kot tgk live...boleh tgk khairul fahmi,nor shahrul idlan talaha...pemain malaysia tu...1st time ak tgk perlawanan bola sepak secara live dekat stadium,sebelum nie x pernah pon...




aku tabik springg la kat Ultras Kelantan-The Red Mania sebelum perlawanan start sehingga perlawanan tamat mereka terus menyokong kelantan..berdiri sampai habis perlawanan...lagu2 yang dinyayikan memang terbaiklah..."enjit-enjit semut sape sakit naik atas,enjit- semut sape sakit bulih balik"....lagu nie dinyanyikan time pemain pahang dalam kesakitan...hahaha...lawak2..dari awal perlawanan sampai habis ,tiada balingan botol dan mercun,tapi last ade jugak sorang tu yang lempar mercun kat polis yang jaga kat bawah..budak tu kene tangkap,bagus jugak dia kene tangkap..buat pengajaran untuk peminat2 lain...game setrusnya kelantan akan menentang felda united...huhuhu..



No comments:

There was an error in this gadget