Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

07 November 2010

part time job as a andaman


hermmm,kenapa la time study week,
kalau lepas final exam kan bagus..
nije!! ada job hujung minggu nie ,
ko nak ikut x..haish,
betol ke ..nak g ke x nak..
2 tiga kali fikir,aku memang suka part -time job nie...
ikut je lah...aku pon pergi la job tu
kerja yang aku perlu buat menghias dewan jubli perak at kuantan,jalan ke TC tus,sebelah kiri..
sempena perkahwinan rose & nahar (semoga berbahagia eak)...
pergi lepas solat jumaat sampai la lepas asar hari sabtu..
setelah di integral dan di kuasa dua kan cukup lah 28 jam aku buat kerja tu..
melalut pasal math plak..haha
runsing ngan final nie tau...
penat kot haha..
x per yang penting income masyukkkk..
sejuk je poket kan...
aku sebenarnya 1st time buat kerja nie,x pnah lagi tgok org kahwin sebegini meriah..
memang meriah giler...
tema yang dikehendaki ialah persandingan dalam taman...
camner nak wat tuhh..dengan kolam ikan atas stage,2 ekor angsa...
ikan berkeliaran dalam kolam..
basikal antik..
akar kayu berjuntai2,memang dasyat la...
korang tau x beli bunga rose hidup dah RM1oK...
herm ..biasa latuh anak datuk kan,mesti la nak wat meriah,ala2 artis gitu...
time majlis belangsung aku berada di back stage takut angsa tu berkeliaran..
tapi angsa tu macam faham je ape yang sedang berlangsung..
wiring2 kat atas stage aku yang buat , dari lighting back drop,sportlight,motor kolam ikan..
1st job yang ak paling suka...
korang mesti nak tgok pic2 yang aku ambil kan..
tapi sory la handset ak x bagi kerjasama yang sepenuhnya la..benci tol,kekadang menarik kekadang hancuss penghasilan gambar oleh C510 Sony Erikson...
jika ada sape2 yang berminat leh la contact
andaman passion tree
tel:+60321486862
mob:+60122357275
email:maziey75@yahoo.com

-nije--nije-





















6 comments:

mohd saifulnizam said said...

http://v2.mpk.gov.my/c/document_library/get_file?uuid=5b8c8f81-0d58-424b-984b-33854b8f2efd&groupId=10124

Imzainieyzulkipli said...

ok..part ko ukir tembikar tue nmpk sgt lah menipu kn......hahahaha

mohd saifulnizam said said...

tau x per...hehehe

Duncan D. Horne said...

Amazing watermelon carving! Although I didn't see them there. Need to polish up on your picture taking a little! :)

mohd saifulnizam said said...

ok,thanks...its ok

Intanazu said...

dasyat ngat majlis...bape anggaran kos nie??mne tau pahnie leh pggil jd planner..hihihi

There was an error in this gadget