Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

30 November 2010

asmara lestary tv3







best giler drama asmara nie,tadi baru tadi baru habis episod 13..
kisah cinta antara asmara dengan melati terhalang apabila zaliya mengandung anak luar nikah apabila dia terlanjur dengan teman lelakinya raziq asmara. ayah zaliya terpaksa kahwinkan asmara dengan zaliya bagi menjaga maruah keluarga,asmara terpaksa bersetuju dan melupakan melati.terbaik arr asmara jadi suami dan berjaya mencintai zaliya...last sekali lakonan ayah zaliya berjaya apabila mengatakan zaliya mati walhal zaliya masih sakit kat hospital,so last sekali melati nngan asmara jugak...hempeh tertipu asmara ngan melati..

asmara- shaz jazle,
zaliya- faezah elai,
melati-faralyna,
raziq - nazim othman

pelakon:Faezah Elai, Shaz Jazle, Faralyna, Nazim Othman, Fiza Elite, Syed Ali, Rahim Jelani, Dian. P Ramlee, Mustapha Kamal dan Fauziah Nawi

klu korang nak donload citer nie pergi lah kat link nie yea..episod satu sampai 13 siap ngan sipnopsis ag..selamat menenton http://jiwang.tv/2010/11/24/asmara-episod-01-lestary/

3 comments:

- zuriey - said...

tak tgk pun citer ni sebab tak suka sgt pelakon dia..hehe

mohd saifulnizam said said...

tapi citer nie best tau..hehe :)

irahehe said...

orang suke citer nie...best.hahahaha..

There was an error in this gadget