Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

31 October 2010

KELANTAN JUARA PIALA MALAYSIA 2010


TAHNIAH KELANTAN !!!!!




tak sabar menuggu game klate vs n.9...
sememang nya ak sokong kelantan la..
sebenarnya ak nak g sangat tgk game tu kat bukit jalil,
tapi disebabkan ada sedikit masalah yang tidak dapat dieelakkan..
x jadi pegi...
malam tadi g tgk game tu kat gambang point..
kedai makan nie la selalu tgk game epl (english premier league)..
tapi malam nie kita layan game piala malaysia...
permainan kira best gak la..
tapi klu nak dibandingkan ngan game epl jauh lebeih best...
malaysia,haha...




1st half n.9 mendahuli klate ngan jaringan oleh shahurain..
alah gol penalti jer pon..
KORANG TAU X sepakan penalti diambil 2 kali...
gol pertama dibatalkan kerana gelojoh sangat nak skor..
pengadil blom tiup wisel dah sepak...
haha..
aku n de gang da bengang dah...
2nd half aidil dikeluarkan dan time tu klate ambil peluang sepenuhnya dengan menyamakan kedudukan 1-1 oleh hairudin omar (hai-0),hai- 0 menanduk cantik dan terus golllllllll,riuh rendah satu gambang point,haha..lepas tu klate mencari gol kemenagan melalui piya (badhri radzi),sekali lagi bergegar kedai makan gambang point,haha...
bnyak gak aksi2 menarik yang ditonjolkan oleh pemain klate...
antaranya free kick yang diambil oleh indraputra mahyudin kapten klate..
pahtu se ag time akmal rizal ditarik oleh pertahanan n.9..
terbaik lah akmal bagi penumbuk sebijik kat atas belakang ..
berita gembira untuk awok2 klate esok klate cuti..haha
aku pon cuti la...sebab ak skang duk kat kuantan.
arap2 tahun depan klate jupo ngan ganu plok la...
ak org ganu benonya..
hahaha..
ape2 pon tahniah klate..
gomo klate gomo...

keputusan penuh kelantan (2) - negeri sembilan (1)



-nije-

5 comments:

M a W a D D a H said...

tahniah buat kelantan...kelantan berjaya mencipta sejarah tahun 2010..caya lah..

- zuriey - said...

congrates

mohd saifulnizam said said...

kelantan terbaik

aJa said...

hik2..suke kelantan mng!

Zikri Husaini said...

kelantan berjaya juara akhirnya...

There was an error in this gadget