Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

24 September 2012

Periuk Api Dijumpai Di IPT

assalamualakum....
sape x kenal lembu...
hanya orang-orang yang bangang je x kenal lembu nie..
bagi aku klu lembu ni nak berkeliaran,bercinta ke berdating  ke ape ... aku x kisah la sangat..
tapi yang aku bengang,bila taik-taik merata2...
aku nak lalu pun susah...
masalah ni dah 3 tahun...
dari start hari pertama kuliah kat sini sampai la sekarang..
tahun 2009 intake julai....
masalah nie x dapat dibendung...
ni klu sukan start ulas mmg giler2 dah kene ni....
tp ader sajer yang nak backup...
ye la kan,dia pemimpin...
hahaha...
aku harap pihak2 yang bertanggung jawab dapat buat sesuatu..







 santai jer...lembu2 berpelajaran tinggi..

 rumput segar di pagi hari




 klu dah mcm nie nak elak macammane lagi...
langgar je meletup...







picture2 kat atas tu aku baru ambik semalam
detail dah kat situ....huhu



picture sekadar hiasan...wawawa


-nije-

2 comments:

Anonymous said...

salam. ump pernah nak setelkan masalah lembu ni. jgn ingat ump xpernah buat kerja ye saudara.
ump pernah bawak bincang dgn org kampung pasal isu lembu ni. pernah bg larangan lembu di dalam ump. even Majlis daerah pon dah take note isu ni. dah keluarkan notis. UMP sendiri pernah bagi aduan dkt majlis daerah pasal lembu di UMP. lembu2 kene sita, then tuan lembu kene bayar 5ratos kalo xsilap. kesan nye, penduduk bising1 dkt UMP. org baru nak bertapak berlagak mcm tuan rumah.

jadi, UMP ada buat kerja. UMP tak lah seteruk yg kita sangka.

DiNieezyANe said...

pagar batu roboh? ganas sungguh lembu2 tersebut.

There was an error in this gadget