Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

12 March 2012

pertandingan memancing terbuka ump 2012

assalamualaikum...
lama x update status,haha...kuat sangat g ngail kot..
aku leni duk kat umah sewa dekat ngan sungai ..
leh dikatekan 3 kali seminggu la g ngail..
macam jenis dapat ikan..udang pon ader...
patin,sembilang...gelama n duri  x yah cakap la...
selalu dapat..
guna impan udang kot...
kene ejas tukor umpan lain la plok lepas ni...
baru la dapt ikan ganas...
siakap ke,lampan ke...baru best..
lagipon dak2 umah sewa aku nie ramai yang suke pergi mancing...
sebenarnya aku tulis entry nie nak mewarwarkan ..pasal mende kat bawah ni...

pertandingan memancing terbuka ump 2012
tgok hadiah dah terbeliak mata...15k beb..
kepada kaki2 pancing sebelah pantai timur moh join pertandingan ni..
butir selanjutnya leh tgk pada picture tu...
aku ingat nak masuk gak..
tp dah jadi urusetia..hehe..
sejak sambung degree nie,1st time ak join xtvt yang dianjurkan ump..
join pon sebab ak ni memamg minat giler...
bereh2 aku nak g niaga lak...
nak buang suara laung kuat2 kat block d kk5...haha
mlm ni baru nak start balik bisnes...
dah minggu kelima baru nak start...
bereh2..

p/s:gg geraham sakit dah 2 kali g jumpa doc,tp still x leh cabut...-nije-

No comments:

There was an error in this gadget