Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

16 February 2012

ceramah politik anwar ibrahim dan bob lokman di pekan



assalamualaikum...
time aku duk makan kat kedai makan umi @ kedai makan 4ringgit..
(kedai makan yang masih mengekalkan "student price")
ade 2 poster ditampal kat pokok..
tgok2 cermah politik ...yeahhh
ceramah politik akan diadakan di daerah pekan di kawasan pm malaysia...
kene pergi ni,x ley lepaskan peluang...
ceramah pada 16/02/2012 oleh bob lokman,abu kasim manaf fadhil nor dan yusnaidi desa
ceramah pada 17/02/2012 oleh dato seri anwar ibrahim dan dr dzulkefly ahmad
sape yang duk berhampiran ngan tempat nie sila la datang..
klu nak kira kan kg marhum ngan umah ak ni klu naik motor x sampai 5 minit...dekat sangat,
aku duk menyewa di kg beruas nie dekat kedai nadzri..
kg mengkasar agak jauh la...klu naik motor dalam 15 minit dari umah aku..
kg mengkasar tu femes dgn murtabak tau...
selalu la duk masuk tv...
tapi ape2 pon ak nak pegi la ...hehe


anwar ibrahim ceramah di pekan,bob lokman ceramah di pekan,pekan kawasan najib

2 comments:

mohd afira said...

jum arr kita pakat g ramai2

nizam said said...

mari arr singgoh umoh ak lu

There was an error in this gadget