Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

26 December 2011

who cant post on your wall facebook?


assalamualaikum....26/12/2009 malaysia menang piala aff suzuki...hihi
sebenarnya aku nak wat tutorial siapa yang boleh post kat kita punya wall di facebook,pak sedara yang tanya nak wat camana,dah lama dia tanya tapi arini baru ada kesempatan nak wat...
mudah jer just klik2 mane yang patot,tapi klu tersilap klik x jadi gak ..hihi

ikut la step2 kat bawah tu....mudah jer


klik untuk tumbesaran pic

1st kene log in fb la kan...



klik untuk tumbesaran pic

2nd pergi kat sebelah kanan atas sebelah home n klik..

klik untuk tumbesaran pic

3rd klik kat edit setting...how you connect orhh..

klik untuk tumbesaran pic

horrr  last skali pilih la only me or friends...

siap...try la..mudah jer..empat kali klik jer

-nije-

2 comments:

mohd azman mang said...

lamanyer soklan dtanya baru d jwp.. pepepon tq ah mat!

ayushida said...

salam, singgah disini setelah lama cuti berpantang, ada hadiah misteri nk bg, jom !

http://ayurashidah.blogspot.com/2012/01/nak-hadiah-misteri-untuk-anak-yang.html

There was an error in this gadget