Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

20 March 2011


cik azie tag aku...
dia kawan baik kat blog,kami x penah jumpa...
dia kate wajib jawab..
boleh plak dia mewajibkan ak jawab..
cik azie kate gtu aku ikut je lah..
korang meh tolong aku jawab soklan-soklan kat bawah..
soklan mengarut jer..
haha

1. Upload wallpaper laptop yang sedang anda gunakan sekarang ni..


2. Cerita tentang gambar

wah,nak kene citer plak...klu korang tgok pon korang dah tahukan kenapa aku letak pic nie..nie pic aku time konvo
9/10/2010..aku sayang family aku...yeah..rindunya kat mereka,lama aku x balik,last aku balik time raya haji....
x macam cik azie..tiap2 minggu balik..hua2..bahagianya hidup..


3. upload wallpaper sebelum ni
~ak baru beli pc sem nie inilah background pc aku sejak beli x pnah tukar pon..hehehehe
4. cerita pasal wallpaper sebelum ni pulak
~x yah citer la kan rujuk no 2..hahaha

5. kenapa tukar wallpaper?
~x pnah tukar kate,x faham ke..hahhaa
6.berapa lama pakai laptop atau PC?
pc nie umurnya baru 3 bulan..sebelum ni ak pakai laptop..
acer aspire 4520..
tension ngan laptop tu..
baru pakai 3 tahun..
dah x ley guna dah..
huhuhu.. :)

7. apa nak buat lepas siapkan post ni?
nak g mandi kot
8. apa tujuan buat blog?
tgk adik aku sebenarnya JAA...
tetibe sampai check nuff kat umah..
jeles tgk dia dapat ..
ak pon wat jugak..
tp ntah bile tau ak dapat cash out aku punya nuff..
tgk mcm x gerak pon..
satu lg aku rasa ngan ader blog nie boleh tambah member..
mcm azie nie la..
x pnah jumpa pon..
tp rapat macam satu pnah jumpa...huhu


9.berapa kali update blog dalam seminggu?
ntah..tgk keadaan..klu ak bnyak masa free ak post la..

10.tag 4 nama
ak nak tag adik aku lah..JAA
sorang lagi CIK DILA..x pnah jumpa gak..kwn kat blog jer...
huhu

No comments:

There was an error in this gadget