Search This Blog

jom tukar-tukar link

Followers

Follow by Email

05 November 2010

"eh,npe ko nie mcm wadafak




-nije- herm tadi lepas tengok game liverpol vs napoli aku bukak blog tetiba aku baca kat shout mix ada la minah or mamat mane ntah komen ngan buat nama anonymous "eh,npe ko nie mcm wadafak hah??"...blurrrrrr huhh knapa x puas hati ngan aku,ak tulis blog nie pasal aku je pon ,x mengangu hidup org lain pon...hermm biarlah ak x kisah sangat pon...yang penting hidup aku happy with frends aku ..haha
tadi liverpool menang tu 3-1..gerrard score 3 bijik hat-3rik tu...gol last skali terbaik lah..dah lama x tgk dia hat-3rik....ape2 pon selamat study kawan aku..gud luck final...yeahhhhhhh "YNWA"

No comments:

There was an error in this gadget